Barcelona i mitt hjärta

20951931_10155428056635853_1549375553_o (1)

Igår var det någon som våldtog min stad. Det var så det kändes när jag fick veta att nån idiot kört ihjäl människor i en stad som varit mitt hem i sex år. Under vår Sverigevistelse nyligen pratade vi mycket om vad som är “hemma” för oss. Igår blev det väldigt tydligt för mig att Barcelona är hemma för mig. När jag satte på FOX News igår och såg hur de hela tiden filmade ett stenkast från min och Christians Barcelonalägenhet och rapporterade hemskheter kändes det i hela kroppen. Det kändes som jag skulle slitas sönder. Var alla mina gamla kollegor och vänner ok? De stod och filmade utanför “vårt” Starbucks där jag stått oräkneliga gånger och väntat på mina vänner för en grande latte. En väldigt surrealistisk känsla att se detta. För mig är Barcelona en glädjens, kreativitetens och positiva energins stad. Staden har en puls jag inte upplevt någon annanstans. Jag har gått på dess gator och samlat energi bara av att ta mig utanför dörren och känt mig fri. En del av mitt hjärta kommer alltid slå för Barcelona och det är svårt för mig att ens skriva detta utan att börja gråta.

Barcelona Forum

Välkommen till Barcelonaforum.se, kul att ni besöker vårt sajt. Vi är en onlinebaserad tidning samt även en informationsguide & bloggportal med Barcelona som bas. Vi ser till att ni har koll på det mesta som händer i stan, oavsett om man bor i Barcelona eller hälsar på som turist! Tveka aldrig att mejla oss på info@barcelonaforum.se om ni har några frågor så gör vi vårt bästa för att svara er så fort vi kan.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>