Barcelona Design Week

1

Barcelona Design Week pågår 8-14:e juni och är en mötesplats för alla designintresserade som använder kunskap och kreativitet som en drivkraft för sin verksamhet.

10-åsrjubileet av BDW erbjuder sju dagar med spännande evenemang, seminarier, konferenser, presentationer, utställningar, föredrag, debatter, diskussioner, konstnärliga evenemang och installationer, turneringar och nätverksaktiviteter. Huvudlokalen som används är Museu el Disseny men flera arrangemang äger rum i olika stadsdelar i Barcelona.

Hela programmet hittar du här: www.barcelonadesignweek.com

 

Eva von Boisman
eva@barcelonaforum.se

Barcelona Forum

Välkommen till Barcelonaforum.se, kul att ni besöker vårt sajt. Vi är en onlinebaserad tidning samt även en informationsguide & bloggportal med Barcelona som bas. Vi ser till att ni har koll på det mesta som händer i stan, oavsett om man bor i Barcelona eller hälsar på som turist! Tveka aldrig att mejla oss på info@barcelonaforum.se om ni har några frågor så gör vi vårt bästa för att svara er så fort vi kan.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>