Barcelona Beach Festival 2016

161

Alesso, Axwell /\ Ingrosso, David Guetta, Hardwell, Nicky Romero m.fl. Det är en riktigt bra lineup på årets upplaga av Barcelona Beach Festival.

Lördag den 16:e juli samlas DJ-eliten på stranden vid Parc del Forum för en helkväll. Du tar dig enkelt dit med Metro L4 (gula linjen).

Allt om festivalen hittar du här: http://bcnbeachfestival.com Allt praktisk information om biljetter och drinkbiljtetter finns här: http://bcnbeachfestival.com/entradas/?lang=en

 

Eva von Boisman
eva@barcelonaforum.se

Barcelona Forum

Välkommen till Barcelonaforum.se, kul att ni besöker vårt sajt. Vi är en onlinebaserad tidning samt även en informationsguide & bloggportal med Barcelona som bas. Vi ser till att ni har koll på det mesta som händer i stan, oavsett om man bor i Barcelona eller hälsar på som turist! Tveka aldrig att mejla oss på info@barcelonaforum.se om ni har några frågor så gör vi vårt bästa för att svara er så fort vi kan.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>