Baka bulle

Nu är jag i vecka 27. Lite väl mycket hormoner i omlopp kanske men i stort mår jag bra. I morse var det dags för blodprov, rutinkontroll att jag ej fått graviddiabetes. Jag fick dricka en glukosdryck som var riktigt äckligt söt, vänta en timme och sedan ta blodprov. Resultatet får jag vid nästa barnmorskebesök senare i veckan. Vatten, 25% glukos, 5 olika E-ämnen och apelsinextrakt blev min frukost kl 08 i morse. 1

I övrigt har det blivit en hel del gott på sistone men det känns inte som att jag lagt på mig nämnvärt. Jag och Christian har kört spontan kräftskiva på tu man hand.

10

I helgen klämde jag nästan en hel sockerkaka på egen hand.

09

Jag måste faktiskt erkänna att jag är betydligt bättre på att baka bulle än att odla grönsaker. Så här ser tomatplantorna ut som jag satte i våras. Högt kilopris på mina tomater, hela två stycken, fröpåsen kostade 2,50 Euro på las Ramblas.

08

Det börjar bli svårt att se sina fötter insåg jag när jag tog en promenad häromdagen.

07

Vår dotter rör sig väldigt mycket och det syns även utanpå. Jag var inte riktigt beredd på att det skulle vara full aktivitet så stor del av dygnet men det är lite mysigt också. Nu ska jag kila iväg och träffa mammagruppen igen vilket jag sett fram mot sedan vi sa hejdå sist.

 

 

Barcelona Forum

Välkommen till Barcelonaforum.se, kul att ni besöker vårt sajt. Vi är en onlinebaserad tidning samt även en informationsguide & bloggportal med Barcelona som bas. Vi ser till att ni har koll på det mesta som händer i stan, oavsett om man bor i Barcelona eller hälsar på som turist! Tveka aldrig att mejla oss på info@barcelonaforum.se om ni har några frågor så gör vi vårt bästa för att svara er så fort vi kan.

You may also like...

1 Response

  1. Joje says:

    Humöret är det då inget fel på…å lika kul som vanligt :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>