Babyshower!

Idag blev jag överraskad med en babyshower som ordnades av min vän Louise. Jag förstod att något var på G men inte exakt vad, när och vilka som skulle vara inblandade. Finns det något bättre än att någon ordnar något sånt här för en? Jag blev jätteglad och kände mig om ett barn på julafton. En glad Louise hade gjort egna cupcapes och ordnat massa fint!

01 02 03 04

Igår läste jag klart boken som jag lånat av en av tjejerna i mammagruppen. Idag fick jag prov på det kan man säga då Louise ordnat tipspromenad med gravidfrågor. Kul idé och faktiskt bra att se hur stor koll man har också!

02

I vanlig ordning glömde jag ta bilder efter att jag slagit mig ner och börjat äta av alla godsaker. Men här en framtung bild på mig i randig tröja och en del av sällskapet.

01

Christian såg rätt nöjd ut över att ha några småttingar i hemmet.

01

Stort tack till alla som kom och förgyllde en molnig söndag och för alla fina presenter! Är inte mycket för att lägga ut bilder på mig själv i underkläder men känns dags att bjuda på en magbild. Såhär ser jag ut nu i vecka 34.

Nära 01

Barcelona Forum

Välkommen till Barcelonaforum.se, kul att ni besöker vårt sajt. Vi är en onlinebaserad tidning samt även en informationsguide & bloggportal med Barcelona som bas. Vi ser till att ni har koll på det mesta som händer i stan, oavsett om man bor i Barcelona eller hälsar på som turist! Tveka aldrig att mejla oss på info@barcelonaforum.se om ni har några frågor så gör vi vårt bästa för att svara er så fort vi kan.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>