Arrangerar julfest

Ikväll blev det tjejmöte med Eva Olsson som driver facebookgruppen Svenskar i Barcelona och Frida Pålsson. Det kläcktes en idé om svensk julfest så jag drog iväg och träffade dom för att planera vidare. Ett roligt projekt, känns kul att kunna göra något för att samordna alla svenskar i Barcelona som vill känna av svenska traditioner, mingla och ha roligt tillsammans. När jag just flyttat hit för snart fem år sedan festade vi ofta loss på Otto Zutz och det känns extra kul att själv vara med och arrangera ett event just där!

FEST!

Barcelona Forum

Välkommen till Barcelonaforum.se, kul att ni besöker vårt sajt. Vi är en onlinebaserad tidning samt även en informationsguide & bloggportal med Barcelona som bas. Vi ser till att ni har koll på det mesta som händer i stan, oavsett om man bor i Barcelona eller hälsar på som turist! Tveka aldrig att mejla oss på info@barcelonaforum.se om ni har några frågor så gör vi vårt bästa för att svara er så fort vi kan.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>