1 år som förlovade

Idag firar vi ett år som förlovade med middag hemma. Det är riktigt mysigt att få fira lite, tiden har gått fort och mycket har hänt sedan den dagen för ett år sen, vi har blivit rätt bra på att leva med varandra i nöd och lust. Sjukstuga här. Christian har varit sjuk i en vecka (men jobbar som en idiot ändå) och nu har jag varit sängliggande i över ett dygn. Mår skit och har min tredje sjukdag på fem och ett halvt år. Jag gillar inte att vara svag men får helt enkelt försöka slappna av och bara ligga här och ta det lugnt. Som tur är har jag tre säsonger kvar av Breaking News med Filip och Fredrik. Absolut de skarpaste medieprofilerna inom svensk TV sedan rätt lång tid tillbaka utan konkurrens. Kanske bortsett från rapporteringen från inspelningen av Så mycket bättre men jag garvade rätt bra åt det med.

Jag har inte samma energi som jag hade innan jag var gravid, det får jag ju acceptera  men att gå och bli sjuk känns ju extremt onödigt. Min hals är inte vad den borde vara, jag kan knappt prata och inte mycket annat heller. Nu har jag ju inte bara mig själv att tänka på utan en liten i mig som ska må bra också. Oftast vet man ju varför man blir sjuk, dåligt med sömn, överansträngd, ätit dåligt osv. Men icke. Dessutom C-vitaminchockade jag kroppen i söndags då Christian kom ut från köket med egenpressad juice från 2 kg apelsiner. Jag antar att jag måste komma till insikt med att jag inte kan ånga på som vanligt och att jag inte kommer ha samma kapacitet framöver. Det är jobbigt att åka tåg och stå som en packad sill på metron på blå linjen på morgonen. Jag behöver vila en stund varje dag, nu snart halvvägs in i graviditeten.

Lite dåligt samvete har jag att jag inte förberett någon överraskning till Christian idag. Det borde jag ha kunnat styra upp tidigare. Jag har mer eller mindre velat låsa in min kära den här delen av året då han för två år sedan bröt knät på en midsommarfest och förra året fick en glasskärva inborrad i bröstet den här dagen. Han har just sålt sin MC och i morse skulle han ta en sväng med den för sista gången in mot stan och fixa med alla papper. Det ösregnade och åskande som aldrig förr när han skulle iväg och fick ta tåget istället stackarn. Men jag kan inte hjälpa att tänka att det kunde ha hänt något annars och hur elakt det än låter var jag lite glad över det. Men nu får det vara nog med sådana tankar. Olyckor händer vare sig man vill eller inte och det kan man inte förhindra. Livet ska levas fullt ut utan begränsningar. Mig lär det inte hända mycket i alla fall då jag ligger där jag ligger, nerbäddad i sängen. Här en bild på oss när Christian träffade min pappa första gången.

1

Barcelona Forum

Välkommen till Barcelonaforum.se, kul att ni besöker vårt sajt. Vi är en onlinebaserad tidning samt även en informationsguide & bloggportal med Barcelona som bas. Vi ser till att ni har koll på det mesta som händer i stan, oavsett om man bor i Barcelona eller hälsar på som turist! Tveka aldrig att mejla oss på info@barcelonaforum.se om ni har några frågor så gör vi vårt bästa för att svara er så fort vi kan.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>